Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Tjenester


 

Rekruttering

Det er mange fallgruver ved å ansette nye medarbeidere og ledere. Konsekvensene ved en feilansettelser kan være høy. Jeg hjelper deg å minimere denne risikoen. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Executive search

Ønsker du å identifisere de beste kandidatene til nøkkelstillinger hjelper jeg dere med et  aktivt, direkte og diskret søk i markedet etter ledere, styremedlemmer og nøkkelpersoner.

Delprosesser/testing

Noen ganger er det trygt å få med seg en ekspert i for eksempel sluttvurderingen av en rekrutteringsprosess.


 

Rådgivning

Jeg har betydelig erfaring både fra ledelsesrådgivning og  områder som komplekse forretningstransformasjoner, endringer, søk, utvalg og onboarding og offboarding.

Karriereveiledning

Ønsker du å øke muligheten for å lande drømmejobben? Oppdag mulighetene du får ved å delta i vårt 90-dagers helhetlige karriereveiledningsprogram

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

HR Systemer

Ønsker du å fokusere på fag, og bruke mindre tid på personaladminstrasjon?
Ikke bruk masse tid (og penger) på tunge prosesser og lange bindingstider. Skap umiddelbar verdi med en HR løsning som faktisk blir brukt. Kom i gang på seks minuter, ikke seks måneder. 
Ta kontakt her!

 


 

 

 

 

Å ha dyktige medarbeidere spiller en stor rolle for at bedriften skal lykkes. Det å finne riktig person for jobben krever kunnskap og engasjement. Har du ikke tid til å lete etter riktig kandidat selv, eller du ikke vet helt hvor du skal starte,  kan jeg hjelpe deg med akkurat det.  

 

Share on Facebook